De kortdurende schemagroep

Dit is schematherapie in groepsverband van 19 sessies en een follow-upsessie. In schemagroepstherapie leert u zich allereerst bewust te worden van uw gevoelige snaren. Waar en wanneer ze getriggerd worden gaat u onderzoeken, zowel binnen als buiten de groep door waar te nemen wat er in het contact gebeurt. Door de gevoelige snaren is het vaak lastig om uw behoeften te voelen en aan te geven. In een schemagroepstherapie kunt u leren hier anders mee om te gaan en is het de bedoeling te groep te gebruiken als steun en oefenruimte hierbij.

De kortdurende schemagerichte groepstherapie die eind september 2020 start is reeds vol.
Er is nog wel plek voor de groep die in januari 2021 start geleid door Corine Steiner en Anne Kat. U kunt zich aanmelden bij Anne Kat (http://www.praktijkkat.nl) of Corine Steiner.

Schema-psychodramagroep

Deze groep kan een vervolg zijn op de kortdurende schemagroep of als vervolg op een individuele (schema)therapie. Het accent ligt op ervaringsgericht leren door te werken met verschillende psychotherapeutische technieken uit onder andere de psychodrama, schematherapie en de gestalttherapie.

 

Psychotherapie

U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van psychotherapie.

Groepstherapie:

Groepstherapie is therapie in groepsverband van ongeveer 8 deelnemers

Partnerrelatietherapie

Kenmerkend voor deze vorm van therapie is dat partners samen in therapie zijn.

Coaching

Wij geven coaching op basis van onze psychotherapie kwaliteiten.

Trainingen

Wij geven verschillende trainingen houd onze website in de gaten